Shkarkues i fotografive dhe videove në Instagram

Ngjitni URL-në e videos, fotos, mbështjelljes së historisë ose IGTV që dëshironi të shkarkoni nga Instagram më poshtë!

ikona e lidhjes vjollce
Shkarko
flluskë mesazhi me zemër në të

DREJT

Shkarkimi juaj vetëm 2 klikime larg!

raketë hapësinore

SHPEJTË

Asnjë faqe tjetër nuk është më e shpejtë se ne.

shenjë në një mburojë

NUK NEVOJSHME HYRJE

Nuk ka nevojë të identifikoheni në llogarinë tuaj në Instagram.

Pamja e ekranit në Instagram për një foto

Shkarkimi i fotove në Instagram

Shkarkoni ATË foto mahnitëse nga influencuesi juaj i preferuar. Ruani momente nga llogaria juaj në Instagram, ose të tjera! Me shkarkuesin tonë të fotografive në Instagram gjithçka që është statike dhe është në Instagram është e mundur.

Pamja e ekranit në Instagram për një video

Shkarkimi i videos në Instagram

Nuk mund të keni kurrë mjaft video me mace të lezetshme. Dëshironi t'i dërgoni ato te të dashurit tuaj? Gotchu. Dëshironi t'i ruani ato jashtë linje? Gotchu. Ndani ato në platforma të tjera? Gotchu! Me Shkarkuesin tonë të Videove në Instagram, mund t'i keni të gjitha në vetëm tre klikime.

Pamja e ekranit në Instagram për rrotullat

Shkarkimi i rrotullave në Instagram

Shkarkimi i TikToks ndonjëherë mund të jetë një dhimbje koke, por ç'të themi për "Instagram Reels"? Më shumë e njëjta gjë! Me mjetin tonë, nuk ka asnjë mbështjellje që nuk mund ta shkarkojmë.

Pamja e ekranit në Instagram për igtv

Shkarkues IGTV

IGTV është emri për videot me formë të gjatë në Instagram. Si çdo skedar tjetër i madh, mund të duhet më shumë kohë për t'u ngarkuar, por mos u shqetësoni, ne jemi duke punuar për të!

Pamja e ekranit në Instagram për histori

Shkarkuesi i historisë në Instagram

A keni dashur ndonjëherë të shihni historinë e dikujt pa e ditur krijuesi për ekzistencën tuaj? Ne mund ta bëjmë këtë, dhe gjithashtu ta shkarkojmë atë.

Si punon?

zgjidhni ikonën
Zgjidhni
Zgjidhni llojin e aktivit që dëshironi të shkarkoni. (Foto, video, histori, rrotullime ose IGTV)
ikona ngjitëse
Kopjo dhe ngjit
Kopjoni URL-në e fotografisë, videos, historisë, rrotullave ose IGTV-së në Instagram që dëshironi të shkarkoni dhe ngjisni në shiritin e mësipërm.
ikona e shkarkimit
Shkarko
Më në fund, shtypni butonin e shkarkimit dhe prisni derisa shkarkimi juaj të përfundojë!




Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Qëllimi i këtij FAQ është përgjithësisht të ofrojë informacion mbi pyetjet ose shqetësimet e shpeshta në lidhje me shkarkuesin igdown.io. Në rast se nuk mund të gjeni përgjigjen për pyetjen tuaj, mos ngurroni të pyesni përmes faqes sonë të kontaktit.

person holding red board
Këtu janë pesë shkarkuesit tanë më të mirë të fotografive në Instagram:
  1. Igdown.io
  2. Inflact.com
  3. Igram.io
  4. Snapinsta.app
  5. Igdownloader.com
Përdorni një mjet që ju lejon të shkarkoni foto në instagram pa pasur nevojë të identifikoheni, si igdown.io
Përgjigje e shkurtër, jo. Përgjigje e gjatë, nuk është nëse i ndani ato si tuajat dhe krijuesi origjinal vendos të marrë akuza kundër jush.
Në igdown.io, ne nuk kërkojmë ose ruajmë asnjë informacion të ndjeshëm. Ju as nuk keni nevojë të identifikoheni! Ne nuk i ruajmë fotot ose videot që shkarkoni, ose çfarëdo lloji të të dhënave që mund të mendoni.
Fatkeqësisht, ndërsa përdorim llogaritë tona, nuk mund të nxjerrim skedarë nga profilet private.